LLENGUA. 6 PRIMÀRIA. SABA

LLENGUA. 6 PRIMÀRIA. SABA

SOLER SORIANO, BEGONYA / BLANCO MIÑANA, IMMA / SOLER SORIANO, CARME / ESPERT GRACIA, NATALIA

37,00 €
IVA incluido
Descatalogado
Editorial:
EDICIONES SM
Año de edición:
2015
Materia
Infantil y juvenil
ISBN:
978-84-675-7896-6
Páginas:
264
Encuadernación:
Rústica
37,00 €
IVA incluido
Descatalogado
Añadir a favoritos

1. Posa't al meu lloc2. Mirant al cel3. Tinc una missió!4. Nadal per tot el món5. Navegant per la xarxa6. Compleix els teus somnis7. Amics de la natura8. Tot a punt de solfa9. Un país encantat10. El futur ha arribat!11. Les primeres civilitzacions12. Cada dia, una aventura  Ortografia pràctica. Regles ortogràfiques de butxaca:Regles d'accentuació1. L'accentuació2. L'accent diacrític3. La dièresiRegles de lletres4. La s sorda5. La s sonora6. La x7. Els dígrafs tx i ig8. Les lletres g i j i els dígrafs tg i tj9. La b i la v10. La h11. Les consonants p, t, c, b, d, g a final de paraula12. La l i la l·l13. La m, la n i el grup mpRegles de paraules14. El guionet15. La contracció i l'apòstrof16. Els errors més freqüentsRegles de puntuació17. Punt, coma i punt i coma18. Dos punts, punts suspensius, cometes i parèntesisAvaluació19. Avaluació

El projecte Saba per a Llengua està concebut des d'un enfocament vehicular amb gran èmfasi en el treball de la comprensió i l'expressió oral i escrita. És un projecte pensat des de l'aula i per a l'aula.
Presenta els continguts lingüístics a través de:- Textos molt suggeridors tant de literatura universal com d'autors valencians.- Situacions comunicatives que afavoreixen la reflexió.- Activitats pas a pas per a iniciar-se en els procediments de l'anàlisi lingüística.- Jocs interactius per a reforçar l'aprenentatge.Ofereix un programa específic de Competència lectora amb:- Dinàmiques per a entrenar estratègies de lectura eficaç.- Tasques estructurades per a desenvolupar els nivells de comprensió a partir de tipologies textuals.- Proves d'avaluació per a detectar el grau d'adquisició de les destreses lectores.- Propostes lúdiques d'animació a la lectura en diferents suports.Potencia l'escriptura correcta de les paraules en cada curs amb el programa d'Ortografia mitjançant:- Activitats d'atenció i memòria visual a través de materials audiovisuals i manipulatius enfocats a diferents estils d'aprenentatge.- Bateria de dictats amb dinàmiques individuals i per parelles.- Fitxers individualitzats perquè cada alumne puga registrar el seu autoaprenentatge.Estimula la creativitat i el desenvolupament de l'expressió en valencià, mitjançant:- Activitats contextualitzades en la realitat cultural de la nostra Comunitat.- Atenció especial a la interacció comunicativa per mitjà del material manipulatiu i els recursos interactius.I en 6é... El llibre de l'alumne inclou:  - Ortografia pràctica. Regles ortogràfiques de butxacaLlibre de suport dels alumnes per a resoldre els dubtes sobre regles ortogràfiques i poder continuar practicant amb més activitats.

Artículos relacionados